Niitatut kuljetinketjut

Ketjurauma Oy:n niitatuissa kuljetinketjuissa ketjujen tapit ja holkit kiinnitetään sivulevyihin puristussovitteella, jolla aikaansaatu liitos ei väljisty rajussakaan käytössä.

Holkit koneistetaan korkealuokkaisesta hiiletysteräksestä ja hiiletyskarkaistaan. Karkaisun jälkeen myös holkin sisäpinta on karkaistu. Ketjurauma Oy:n niitattujen ketjujen holkit voidellaan automaattisesti kokoonpanon yhteydessä erikoisvoiteluainein.

Tapit kiinnitetään ulkolevyihin puristussovitteella ja lukitaan paikoilleen Ketjurauma Oy:n kehittämällä pyörtöniittausmenetelmällä, jolla aikaansaadaan erittäin luja liitos.

Tuotteemme

Hitsatut kuljetinketjut 

Ketjurauma Oy:n hitsattujen ketjujen tapit ja holkit kiinnitetään sivulevyihin automaattikonein suoritettavalla V-railohitsauksella. Liitoksen lujuutta lisäävät tappien ja holkkien olakkeet, jotka varmistavat ketjun mittatarkkuuden ja sivuttaisvälyksen.

Y-ketjut 

Taivutetuin sivulevyin valmistettavat Y-ketjut edustavat Ketjurauman ketjuvalikoiman järeampää päätä ja niiden käyttökohteet ovat pääosin sulatuskuljettimissa sekä rummun syöttö- ja purkukuljettimissa.

Kolat ja pariketjut 

Perusketjua voidaan harvoin käyttää sellaisenaan materiaalin kuljettamiseen ja useimmiten ketjuun kiinnitetään erilaisia kolia joko pultein tai sivulevyihin hitsaamalla. Ketjuraumalla on vuosikymmenten kokemus erilaisten kolien suunnittelusta, kustannustehokkaasta valmistuksesta ja kiinnityksestä.

Korvakkeet 

Ketjurauman tuotevalikoimaan kuuluvat myös kiinnityskorvakkeet kaikissa eri muodoissaan. Ketjujen sivulevyt valmistetaan korkealuokkaisesta rakenneteräksestä johon korvakkeet voidaan luotettavasti hitsata ilman esi- tai jälkilämmitystä.

Tarinoita