Hitsatut kuljetinketjut

Ketjurauma Oy:n hitsattujen ketjujen tapit ja holkit kiinnitetään sivulevyihin automaattikonein suoritettavalla V-railohitsauksella. Liitoksen lujuutta lisäävät tappien ja holkkien olakkeet, jotka varmistavat ketjun mittatarkkuuden ja sivuttaisvälyksen. Ketjun sivulevyt valmistamme korkealuokkaisesta rakenneteräksestä, johon erilaiset kolat ja korvakkeet voidaan luotettavasti hitsata ilman esi- tai jälkilämmitystä. Kaikissa ketjuissamme tapin ja holkin välys on kompensoitu ulkolevyn jakoa lyhentämällä, jolloin kiristetyn ketjun kaikki jaot ovat yhtä pitkiä.

Kokoonpano suoritetaan moderneilla kokoonpanorobottisoluilla, jotka poistavat työkierrosta hankalat ja komponentteja ruostuttavat välivarastoinnit.

Ketjut voidellaan automaattisesti hitsauksen jälkeen kastovoiteluna. Oikea-aikaisesti suoritetulla voitelutapahtumalla varmistetaan voiteluaineen tunkeutuminen koko niveleen.

Katso tästä hitsattujen kuljetinketjujen liitosohje:

Tuotteemme

Niitatut kuljetinketjut 

Ketjurauma Oy:n niitatuissa kuljetinketjuissa ketjujen tapit ja holkit kiinnitetään sivulevyihin puristussovitteella, jolla aikaansaatu liitos ei väljisty rajussakaan käytössä.

Y-ketjut 

Taivutetuin sivulevyin valmistettavat Y-ketjut edustavat Ketjurauman ketjuvalikoiman järeampää päätä ja niiden käyttökohteet ovat pääosin sulatuskuljettimissa sekä rummun syöttö- ja purkukuljettimissa.

Kolat ja pariketjut 

Perusketjua voidaan harvoin käyttää sellaisenaan materiaalin kuljettamiseen ja useimmiten ketjuun kiinnitetään erilaisia kolia joko pultein tai sivulevyihin hitsaamalla. Ketjuraumalla on vuosikymmenten kokemus erilaisten kolien suunnittelusta, kustannustehokkaasta valmistuksesta ja kiinnityksestä.

Korvakkeet 

Ketjurauman tuotevalikoimaan kuuluvat myös kiinnityskorvakkeet kaikissa eri muodoissaan. Ketjujen sivulevyt valmistetaan korkealuokkaisesta rakenneteräksestä johon korvakkeet voidaan luotettavasti hitsata ilman esi- tai jälkilämmitystä.

Tarinoita