Hiiletyskarkaisu

Järeiden hitsattujen ketjujen tapit ja holkit koneistetaan niukkahiilisestä hitsattavasta hiiletysteräksestä. Parhaan mahdollisen kulutuskestävyyden varmistamiseksi tapit ja holkit hiiletyskarkaistaan.

Hiiletyskarkaisussa tappien ja holkkien perusaine läpikarkenee, ja mikä tärkeintä, pintaan muodostuu erittäin kulutuskestävä hiiletyskerros. Huomionarvoista on, että hiiletyskarkaisussa myös holkin sisäpinta saa kulutuskestävän hiiletyskerroksen.

Tuotteemme

Ruostumattomat nivelet 

Kuljetinketjut altistuvat mekaanisen kulumisen ohella myös korroosiolle ja mm. polttoainekuljettimissa korroosio muodostuukin usein mekaanista kulumista suuremmaksi ongelmaksi.

Hitsatut tapit ja holkit 

Järeiden hitsattujen ketjujen tapit ja holkit puristetaan paikoilleen puritussovitteella ja kiinnitys sivulevyihin varmistetaan v-railohitsauksella.

Levyjen induktiokarkaisu 

Olemme kehittäneet ainutlaatuisen sivulevyjen induktiokarkaisumenetelmän, jolla lisätään oleellisesti sivulevyjen reunojen kulutuskestävyyttä. Induktiokarkaistu levy säilyttää muotonsa ja mittatarkkuutensa huomattavasti paremmin kuin perinteisellä tavalla lämpökäsitelty levy.

Tarinoita