Hitsatut tapit ja holkit

Järeiden hitsattujen ketjujen tapit ja holkit puristetaan paikoilleen puritussovitteella ja kiinnitys sivulevyihin varmistetaan v-railohitsauksella. Liitoksen lujuutta lisäävät tappeihin ja holkkeihin koneistetut olakkeet, jotka samalla varmistavat ketjun mittatarkkuuden ja sivuttaisvälyksen.

Valmistamalla Ketjurauma - kuljetinketju hitsatuin tapein ja holkein saavutetaan 30% korkeampi murtolujuus verrattuna vastaavaan standardin mukaiseen niitattuun ketjuun.

Tuotteemme

Hiiletyskarkaisu 

Järeiden hitsattujen ketjujen tapit ja holkit koneistetaan niukkahiilisestä hitsattavasta hiiletysteräksestä. Parhaan mahdollisen kulutuskestävyyden varmistamiseksi tapit ja holkit hiiletyskarkaistaan.

Ruostumattomat nivelet 

Kuljetinketjut altistuvat mekaanisen kulumisen ohella myös korroosiolle ja mm. polttoainekuljettimissa korroosio muodostuukin usein mekaanista kulumista suuremmaksi ongelmaksi.

Levyjen induktiokarkaisu 

Olemme kehittäneet ainutlaatuisen sivulevyjen induktiokarkaisumenetelmän, jolla lisätään oleellisesti sivulevyjen reunojen kulutuskestävyyttä. Induktiokarkaistu levy säilyttää muotonsa ja mittatarkkuutensa huomattavasti paremmin kuin perinteisellä tavalla lämpökäsitelty levy.

Tarinoita