_logo

Tuotteet

Niitatut kuljetinketjut 

Ketjurauma Oy:n niitatuissa kuljetinketjuissa ketjujen tapit ja holkit kiinnitetään sivulevyihin puristussovitteella, jolla aikaansaatu liitos ei väljisty rajussakaan käytössä.

Hitsatut kuljetinketjut 

Ketjurauma Oy:n hitsattujen ketjujen tapit ja holkit kiinnitetään sivulevyihin automaattikonein suoritettavalla V-railohitsauksella. Liitoksen lujuutta lisäävät tappien ja holkkien olakkeet, jotka varmistavat ketjun mittatarkkuuden ja sivuttaisvälyksen.

Y-ketjut 

Taivutetuin sivulevyin valmistettavat Y-ketjut edustavat Ketjurauman ketjuvalikoiman järeampää päätä ja niiden käyttökohteet ovat pääosin sulatuskuljettimissa sekä rummun syöttö- ja purkukuljettimissa.

Kolat ja pariketjut 

Perusketjua voidaan harvoin käyttää sellaisenaan materiaalin kuljettamiseen ja useimmiten ketjuun kiinnitetään erilaisia kolia joko pultein tai sivulevyihin hitsaamalla. Ketjuraumalla on vuosikymmenten kokemus erilaisten kolien suunnittelusta, kustannustehokkaasta valmistuksesta ja kiinnityksestä.

Korvakkeet 

Ketjurauman tuotevalikoimaan kuuluvat myös kiinnityskorvakkeet kaikissa eri muodoissaan. Ketjujen sivulevyt valmistetaan korkealuokkaisesta rakenneteräksestä johon korvakkeet voidaan luotettavasti hitsata ilman esi- tai jälkilämmitystä.

Takolenkkiketjut 

Takolenkkiketjut soveltuvat rakenteensa, materiaaliensa ja lämpökäsittelyjensä ansiosta erityisen hyvin kuluttaviin käyttöympäristöihin sekä tukkivan materiaalin kuljettamiseen. Takolenkkiketjuja käytetään monesti mm. pohjatuhka-, hiili- tai sementtikuljettimissa, mutta ne soveltuvat hyvin myös viljakuljettimiin tai esimerkiksi hakkeen siirtoon. 

Paperirullien lamelliketjut 

Ketjurauma valmistaa useita eri lamelliketjumalleja paperirullakuljettimiin. Lamelliketjut voidaan valmistaa myös erikoismitoituksin tai pinnoituksin asiakkaan toiveiden mukaan. Laakerointeihin käytetään ainoastaan korkealaatuisia neula- ja urakuulalaakereita.

Ketjupyörät 

Ketjupyörät ovat olennainen osa kuljettimen toimintaa. Ketjupyörät voidaan valmistaa jokaiseen käyttökohteeseen sopiviksi asiakkaan toiveiden ja käyttöolosuhteiden mukaan. Tilausohje ja eri ketjupyörätyypit löytyvät Ketjurauman esitteistä.